Зареждане

Антонио Силва размисли и няма да се оттегля от ММА

Антонио Силва размисли и няма да се оттегля от ММА
Публикувано на: Юни 19, 2023 в 10:00 ч
Поредното оттегляне на Антонио "Bigfoot" Силва изглежда продължи малко повече от седмица.

Вижте още - Антонио Силва се оттегли от ММА след 8-ма поредна загуба​​​

Бившият претендент за титлата в тежка категория на UFC прибави още една загуба в статистиката си. Силва загуби от Салим Ел Уасаиди в Kingdom Fighting 1, което се проведе преди малко повече от седмица. Това беше 11-ата му поредна загуба в ММА, бокса и кикбокса.

"Bigfoot" не е печелил двубой от победата с нокаут във втория рунд над Соа Палелей през 2015 година. Поне двубоят в Kingdom Fighting не завърши с тежък нокаут, както предишните пет двубоя на Силва. Бразилският боец обяви, че слага край на кариерата си след загубата с решение.

"Беше страхотна битка. През цялото време опитвахме нокаута. Сложих ръкавиците си в центъра на клетката. За мен всичко има начало и край. Сега съм много щастлив и доволен. Никога не искаме да спираме. 

Никой професионален спортист не иска да спира, дори във волейбола или футбола, но всичко си има време, а аз правих това в продължение на 19 години.", заяви Силва след събитието.

Сега обаче Силва е променил решението си и явно ръцете го сърбят за нова битка.

"Нека направим реванш в Kingdom Fighting. Готов съм и се връщам от пенсия, за да се бия отново. Правя го, защото знам, че не съм загубил.", написа Силва в нов пост.

Коментарите в поста му не бяха в подкрепа на идеята. Интересното е, че Силва се оттегля и завръща 2 пъти в последните 6 месеца.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес