Зареждане

Antonio Rogerio Nogueira ще обжалва обвинениятаот USADA

Antonio Rogerio Nogueira ще обжалва обвинениятаот USADA
Публикувано на: Октомври 24, 2017 в 08:31 ч
 
 Ако всичко върви по план, бразилецът Antonio Rogerio Nogueira все пак ще се пусне в двубой с Jared Cannonier в UFC on Fox 26 декември месец. 41-годишният боец беше обвинен в употреба на забранено вещество.
 
След като се опита да защити своята невинност в социалните мрежи, Nogueira гарантира, че ще обжалва официално решението на USADA:
 
"Ще се опитам да се защитя. Според изследванията съм използвал забранен диуретик, но аз такива неща не приеман. Следвам стриктна диета преди срещите си, за да нямам проблеми с теглото. Ще намеря адвокат за случая и ще видим какво можем да направим."
 
"Вярвам в своята невинност и дори не ми се мисли какво може да стане в най-лошия случай. Не ми е приятно да отменяме следващата ми среща. Положението, в което съм поставен определено не е леко, затова нека изчакаме и да видим какво ще последва."
 
Ако от USADA не се смилят, има вероятност Nogueira да бъде аут от играта в следващите 2 години. А нека имаме предвид, че измина почти година от последната му среща. Едно такова отсъствие би повлияло драстично на кариерата на бразилеца.
 
Последно видяхме Nogueira в действие, когато претърпя поражение от ударите на настоящия Bellator шампион Ryan Bader. В предпоследната си среща обаче надви Patrick Cummins. Преди това отново беше отбелязал две загуби от Mauricio "Shogun" Rua и Anthony "Rumble"Johnson. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес