Зареждане

Antonio Rodrigo Nogueira: Залагам къщата и колата, че Anderson Silva нокаутира Conor McGregor

Antonio Rodrigo Nogueira: Залагам къщата и колата, че Anderson Silva нокаутира Conor McGregor
Публикувано на: Октомври 28, 2018 в 18:38 ч
Преди месец Conor McGregor сподели, че иска да се пробва в клетката срещу легендата Anderson Silva, който доста се зарадва на тази новина и оттогава не спира да говори за битка с McGregor. Ясно е че битката ще донесе сериозно приходи за двамата и Silva няма да спре да я преследва. Anderson иска да се завърне в началото на следващата година и ще чака да види как ще се развият нещата с McGregor. И докато доста хора смятат, че битката няма да е лесна за Silva, то легендата Antonio Rodrigo Nogueira е готов да залага къщата и колата си за победа на Anderson Silva и то с нокаут:


Мисля, че това е супер битка. Conor McGregor знае как да контролира нещата от дистанция, но няма по-добър в това от Anderson Silva. Brunson е агресивен и знае как да скъсява дистанцията, но не успя срещу Anderson. Битката ще е интересна между двама атлети, които знаят как да удрят и как да ритат. Anderson може да свали до 80кг и Conor трябва да качи малко. Залагам къщата и колата, че Anderson ще нокаутира McGregor.

Anderson e властелин в скъсяването на дистанция и играенето от дистанция. Битката ще се продава доста и Anderson няма нищо против да влиза във война на думи и ако се наложи, ще го направи. И двамата са южна лапа, Anderson  е добър на контра, а McGregor е добър с вкарването на прави удари. Според мен Silva ще го нокаутира.


В последните си 6 битки Silva е с рекорд 1-4-1 като за последно успя да победи Derek Brunson в началото на миналата година. Той се провали на допинг тест миналата година и ще може да се състезава следващия месец, когато изтича неговото наказание от USADA. Вие готови ли сте да заложите къщата за победа на Паяка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес