Зареждане

Anthony Smith: Заблудените хора си мислят, че Jones ще ме бие

Anthony Smith: Заблудените хора си мислят, че Jones ще ме бие
Публикувано на: Януари 9, 2019 в 00:00 ч
Anthony Smith получи шанс за титлата в полутежка категория и ще се бие срещу Jon Jones в главната битка на UFC 235, което ще се проведе на 2-ри март в Невада. Jones е огромен фаворит в битката и мнозина от феновете са уверени, че той ще победи с лекота, но Smith нарича всички тези хора заблудени:



Мисля, че е изумително колко много хора вярват, че той ще ме победи с лекота. Те даже си мислят, че той ще се справи с мен още в първия рунд, но са заблудени. Не мисля, че той удря по-силно от Oezdemir или Hector Lombard. Той не е по-добър с борбата от тези, с които вече се бих. Jones не ме впечатлява с нищо и особено след последната му битка. Не казвам, че не беше страхотно представане, защото беше такова.

 Видях обаче грешки, от които мога да се възпозлвам с правилните атаки. Няма значение какво ще направи той, защото аз ще продължавам напред и ще се бия. Всеки мисли, че няма отговор за Jon Jones, но на мен не ми трябва. Просто влизам вътре и се бия. Не ми пука дали ще ме помнят като този, който е победил Jones. Искам просто да си тръгна с титлата.





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес