Зареждане

Anthony Smith вярва, че е първи избор за опонент на Jon “Bones” Jones

Anthony Smith вярва, че е първи избор за опонент на Jon “Bones” Jones
Публикувано на: Август 25, 2018 в 12:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Jon Jones все още е с неясно бъдеще и чака решението на USADA. Bones де провали на допинг тест за втори път и го грози наказание до 4 години, но всички са оптимисти,  че той ще се завърне още тази година.

Anthony Smith, който продължава да впечатлява с изявите си в клетката смята, че ще се бие с Jon Jones и то още тази година:

Не съм от тези, които просто говорят, защото когато аз кажа нещо е премерено и казвам това, което наистина мисля и вярвам, че ще се случи. Няма да си губя времето във война на думи и реклама с Daniel Cormier.

Ще му кажа само, че той трябва да постъпи правилно. Ясно е както за мен така и за вас, че той няма да слезе я полутежка категория.

Шансовете ми за битка с Daniel Cormier клонят към нулата. Вярвам обаче, че имам големи шансове за битка с Jon Jones и то в следващите 6 месеца. Така виждам нещата. 

Има вероятност от USADA да го накажат за 4 години, но според мен ако искаха да го направят, щеше вече да е обявено и нямаше да губят време. 

Ако Jones се завърне и аз причиня това,  което мисля,  че ще причиня на Volkan, то тогава аз съм първи избор за опонент на Jon.

Anthony Smith излиза срещу Volkan Oezdemir в главната битка на събитието UFC Fight Night 138 на 27 октомври в Moncton.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес