Зареждане

Anthony Smith събмитна Alexander Gustafsson в 4-тия рунд

Anthony Smith събмитна Alexander Gustafsson в 4-тия рунд
Публикувано на: Юни 1, 2019 в 22:47 ч
Alexander Gustafsson и Anthony Smith споделиха клетката в главната битка на събитието в Швеция. Gustafsson имаше зад себе си подкрепата на цялата зала в родния си град, но това не му помогна и за негово съжаление той отново загуби пред родна публика. В началото на срещата Smith взима центъра на клетката, а Gustafsson обикаля с гръб към мрежата и чака. Smith опитва комбинация от удари, но пропуска и Gustafsson му вкара ритник. Smith отвръща с леви крошета, а след това и ритник. Gustafsson му връща ритник и блокира такъв от страна на Smith, но си плаща и получава десен. Gustafsson вкара леви, които са последвани от ритник, а Smith опитва кроше, но Alexander блокира.

В началото на втория рунд Gustafsson взима центъра и вкарва ритник. Smith опитва ляв и десен, но пропуска. Gustafsson вкарва джаб, а Smith удари в тялото. Двамата разменят ритници. Smith тръгва здраво напред с удари и опитва ритник в главата, но Gustafsson блокира. Smith продължава да вкарва добри попадения, а Gustafsson вкарва само ритник. В третия рунд Smith вкарва оувърхенд, а Gustafsson му го връща с комбинация. Gustafsson събужда публиката, след като вкарва джаб на Smith и те го подкрепят бурно. Двамата си разменят комбинация от удари. Smith вкарва ритник, а Gustafsson му връща джабове. Gustafsson вкарва силен ритник на Smith, а след това се нахвърля и го събаря на земята, където му вкарва удар с лакът и край на рунда.

В четвъртия рунд Smith опитва десен, който пропуска, а след него следва ритник, който намира целта. Smith успява да събори Gustafsson на земята, където му взима гърба, а Gustafsson опитва да се изправи, но не успява. Здрави удари с лакти от страна на Smith, който намира свободно пространство и прилага rear-naked choke, а Gustafsson се предава в средата на четвъртия рунд. Така с тази победа Anthony се завръща на победния път, след като загуби от Jon Jones. Gustafsson от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби и обяви, че се оттегля от ММА.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес