Зареждане

Anthony Smith: Дайте нож на Jon Jones и пак ще се бия с него

Anthony Smith: Дайте нож на Jon Jones и пак ще се бия с него
Публикувано на: Януари 16, 2019 в 09:01 ч
Anthony Smith си спечели битка за титлата и ще се бия срещу Jon Jones на UFC 235, което ще се проведе на 2-ри март във Вегас. Много хора отписват Smith и това е нормално предвид факта, че той ще се бие срещу един от най-добрите в историята. Smith не се притеснява от това, че не му дават шансове и не се страхува от "Bones". "Lionheart" не се интересува от това дали Jones ще е чист и е готов да се бие с него дори ако Jones е с нож:



Мисля, че дефиницията за чист боец в последните няколко месеца се промени доста. Преди не беше така, защото бялото си беше бяло, а черното си беше черно. Ако имаш забранено вещество в организма, то това означава, че ти не си чист боец и мамиш. Поради някакви причини обаче нещата се промениха. Честно казано не ми пука.

 Получих това, за което се трудих цял живот и ще трябва нещо повече от положителни проби, за да размисля и да не приема такава битка. Влизам в клетката и ще се бия. Не ме интересува какво ми казват. Няма какво да ме спре от битката с Jon Jones. Дайте му нож и пак ще се бия с него.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес