Зареждане

Anthony Pettis няма нужда от операция и иска още 1 битка тази година

Anthony Pettis няма нужда от операция и иска още 1 битка тази година
Публикувано на: Август 22, 2019 в 08:47 ч
Качил: DoloR
Бившият шампион в лека категория Anthony Pettis посрещна в клетката Nate Diaz на UFC 241, което се проведе миналия уикенд в Калифорния. Двамата си спретнаха здрава битка в полусредна категория, като още в 1-вия рунд "Showtime" си счупи крака след ритник в главата на Diaz. Anthony показа голямо сърце и издръжливост и изкара до края на битката, която в крайна сметка загуби с решение.

Нямаше много яснота около това, какво ще се случи с него и дали ще има операция, но вече има информация. Duke Roufus, който е негов треньор сподели, че няма да има нужда от операция и неговия боец иска да се бие още веднъж тази година:


Той не ми каза за контузията по време на битката, защото не искаше да я спирам. Преди да се сбият в клетката Anthony ми каза, че не иска от мен да спирам битката. Сега имам такъв проблем с моите бойци. Аз спирам битките им и те крият от мен контузиите си. 

Sergio Pettis направи същото в битката си с Font преди няколко месеца. Тогава неговото око пострада и той не можеше да вижда с него, но въпреки това изкара битката. Anthony няма нужда да се оперирация и ще се бие през декември, ако е здрав. Той загуби, но хората обичат да го гледат. 

Понякога не печелиш, но въпреки това забавляваш феновете. Да, той не винаги печели, но винаги дава шоу на феновете. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес