Зареждане

Anthony Johnson: Уважавам Jon Jones, но ако се наложи, ще се бия с него

Anthony Johnson: Уважавам Jon Jones, но ако се наложи, ще се бия с него
Публикувано на: Септември 19, 2018 в 16:48 ч
Бившия боец на UFC, Anthony Johnson реши да сложи край на ММА кариерата си през миналата година, защото загуби за втори път битка за титлата с Daniel Cormier. Той обаче не е затворил напълно вратата към бойните спортове и се оглежда за оферти. Rumble е отворен за предложения и ако някой е готов да плати много пари, то той ще обмисли завръщане.

Наскоро той и бившия шампион Jon Jones се изправиха лице в лице и в интервю Anthony сподели, че уважава Bones, но ако се наложи, ще се бият:

Това е една от битките, която всички искат да гледат. Преди години бяхме близо до това да се бием, но не се получи. Двамата с Jon сме приятели и се уважаваме доста един друг, но и двамата сме готови да се бием, ако това се наложи. Както знаете вече трябваше да се бием 1 път и не сме бягали от това, но просто се случи определен инцидент и всичко пропадна. 


Уважаваме се много в клетката, както и извън нея. Както казах, ако се случи, ще се случи, но аз няма да си губя времето с това да обмислям такива варианти. Ако не се случи, то тогава значи не е било писано.


Двамата трябваше да се бият през 2015, но тогава Jon участва в катастрофа, като удари бременна жена и избяга. От UFC го наказаха, като му отнеха титлата и не му позволиха да се бие. Той беше заменен от Daniel Cormier, който победи Rumble със събмишън в трети рунд. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес