Зареждане

Anthony Johnson готов за битка с Francis Ngannou

Anthony Johnson готов за битка с Francis Ngannou
Публикувано на: Октомври 9, 2019 в 08:33 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Anthony Johnson иска да се завърне в клетката през април 2020 година. "Rumble" ще се бие в тежка категория и е готов да се изправи срещу Francis Ngannou. Johnson се оттегли от ММА преди 2 години, след като загуби за втори път битка за титлата от Daniel Cormier. Той е с рекорд 22-6 в ММА и 16 от неговите победи са с нокаут.

Anthony печели последните си 5 битки с нокаут и те му носят 5 бонуса от по 50 000 долара. Johnson е известен със своите тежки нокаути и иска да се пробва срещу Ngannou, който също се слави с голяма мощ. В момента той тренира усилено и планира да се върне в базата с данни на USADA. Anthony ще трябва да дава чисти проби 6 месеца, а чак след това ще получи зелена светлина за битки:


Завърнах се, защото исках да го направя. Cormier и Miocic ме мотивираха и искам да им благодаря за това, че ме накараха да искам нови битки. Все още не съм в базата с данни на USADA, но искам да се завърна през април 2020 година. Francis Ngannou е най-страховит в тежка категория. 

Очаквам да се бия с него, но няма да го направя просто така. Битката ще бъде много интересна и трябва да е нещо специално. Най-много стигах до 125 килограма, но това беше когато не тренирах. Сега съм към 110 килограма. Не знам кога ще се върна в базата с данни на USADA. Сега просто си тренирам. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес