Зареждане

Антъни Смит: Ще спукам от бой Джони Уокър

Антъни Смит: Ще спукам от бой Джони Уокър
Публикувано на: Септември 24, 2020 в 02:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC, Антъни Смит е готов да приеме предизвикателството на Джони Уокър. Миналия уикенд в Лас Вегас бразилеца прекъсна серията си от 2 поредни загуби с победа над Райън Спан.

След тази победа Джони се прицели в Смит и го предизвика чрез медиите. Разбира се, Антъни не е боец, който отказва битки и е готов да приеме, въпреки че няма какво да спечели. Ето какво сподели Смит пред MMA on SiriusXM:

Поради някакви причини това момче ме предизвиква. Случва се за 3-ти или 4-ти път. Нека млъкне. Ще го спукам от бой. Да, загубих две поредни битки, но срещу двама от най-добрите в света. Знаете какво имам предвид. Има си нива в тази игра. Ще се бия с Джони Уокър, ако от UFC го искат. В никакъв случай обаче няма да го предизвиквам. 

Уокър е вълнуващ и силен атлет. Перфектен е за категорията. Той е малко особен и винаги е показвал уважение. Не знам какво може да спечеля от битка с него. Пак ще кажа, че не отказвам битки и ще приема, ако UFC предложат Джони Уокър. Ще се изненадам, ако го направят. Той не е това, което преследвам.  

Смит е в серия от 2 поредни загуби, които допусна от Тейшейра и Ракич тази година. Антъни печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес