Зареждане

Антъни Смит се би с натрапник в дома си

Антъни Смит се би с натрапник в дома си
Публикувано на: Април 7, 2020 в 17:11 ч
Антъни Смит, който е бивш претендент за титлата в полутежка категория UFC споделя, че влязъл в жестока свада с домашен натрапник в ранното неделно утро. "Lionheart" e боец с голямо сърце, но бил уплaшен по време на битката, която си спретнал с въпросния натрапник. Смит споделя, че тази битка била един от най-трудните двубои в живота му. 

Смит разказа на Ариел Хелани по ESPN цялата история за случилото се и наистина е толкова лудо, колкото звучи. Според Смит той се събудил в 4 часа сутринта в неделя, когато съпругата му чула шум в дома им. Антъни казва, че е влязъл в битка на живот и смъртт с мъжа Люк Хаберман и е трябвало да се бие със зъби и нокти пет минути преди полицията да пристигне на мястото. Мъжът нахлул в къщата на Смит през отворената врата на гаража. Ето какво сподели Антъни за схватката:


Не знаех какво има. Обикновено хората не влизат в къщата ви посред нощ по някакви добри причини. Очаквам, че ще чуя оръжие или ще ме намушка. Не лъжа, когато казах, че това е един от най-трудните двубои през целия ми живот. Влязох в тази битка, готова да умра. Никой умен не влиза в къща посред нощ без оръжие. Когато някой влезе в къщата ви посред нощ, то тогава идва, за да наранява хора. Никой нормален човек не може да се бие така. В никакъв случай не съм най-лошият пич на планетата. 

Но той е обикновен Джо и аз се затрудних с него. И той пое всичко, което му дадох. Всеки удар, всяко коляно, всеки лакът. Той пое всеки един от тях и продължи да се бие с мен. Винаги си мислиш, че си някакъв здравеняк. Просто не се чувствам като такъв. Чувствах се малко неадекватен. Не знаех, че е възможно да съм толкова уплашен.


За щастие съпругата на Смит събрала децата и всички се заключили в спалнята, докато той се бие с натрапника. Когато полицията пристигнала, офицерите успели да се справят с Хаберман. Антъни споделя, че в компютърната зала имало кръв и Хаберман е порязан и имал подутини по лицето. Хаберман се извинил на Смит, докато полицаите го извеждали от къщата. Смит трябва да се бие с Глоувър Тейшейра в главното събитие на UFC Линкълн на 25 април в Небраска. Вероятно събитието ще бъде преместено на друго място поради пандемията на коронавирус. Дейна Уайт вече сподели, че е наел частен остров и явно там ще се бият.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес