Зареждане

Антъни Смит: Само Алекс Перейра може да бие Адесаня

Антъни Смит: Само Алекс Перейра може да бие Адесаня
Публикувано на: Юни 21, 2022 в 15:00 ч
33-годишният американски боец Антъни Смит (33-16) е уверен, че в средната категория на UFC само бившият шампион на Glory в две тегловни категории Алекс Перейра (5-1) е способен да победи настоящия шампион на UFC Израел Адесаня (22-1) ). 

Перейра направи своя дебют в UFC през ноември 2021 г. на UFC 268, побеждавайки Андреас Михайлидис (13-5) чрез технически нокаут във втория рунд. През март на UFC Fight Night 203 той победи Брунo Силва (22-7) с единодушно решение. Перейра е известен с това, че побеждава Адесаня два пъти по правилата на кикбокса. 

Алекс ще се изправи срещу Шон Стрикланд (25-3) в края на юли на UFC 277 в Лас Вегас, САЩ. Победителят в битката ще има право да се бие за титлата. 

„Алекс Перейра трудно ще победи Стрикланд, но искам да го гледам как се бие с Адесаня. Мисля, че Алекс е единственият боец, който може да победи Израел Адесаня в средна категория. 

Всички останали бойци искат да избегнат битка с Адесаня в стойката, но не и Алекс. Тази битка би била много интересна.“, каза Смит в подкаста Believe You Me. 

Може ли Перейра да победи Адесаня за 3-ти път ?







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес