Зареждане

Антъни Смит предизвика Анкалаев и получи отказ

Антъни Смит предизвика Анкалаев и получи отказ
Публикувано на: Март 14, 2022 в 04:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC Антъни Смит пожела битка с дагестанската звезда Магомед Анкалаев. Миналия уикенд в Лас Вегас Анкалаев се приближи до титлата, след като победи Тиаго Сантос.

Магомед навлезе в серия от 8 поредни победи и си пожела шанс за титлата. За съжаление неговото представяне не беше атрактивно и най-вероятно няма да получи шанс.

В интервю за медиите в САЩ Смит хвърли ръкавицата към Анкалаев и каза:

„Предложиха на Анкалаев да се бие с мен, но тогава бях след операция на коляното и стафилококова инфекция. За съжаление, не можах да го приема. Но сега съм здрав и наистина искам тази битка. 

Мисля, че всички ние, включително аз и UFC, чакахме тази битка. Извинявам се, че тогава бях заразен със стафилокок. Вината е моя“.

Пред медиите след победата си над Сантос, Анкалаев пожела титлата и отряза Смит:

„Честно казано, не съм доволен от представянето си, защото очаквах той да направи забавна битка. Очаквах повече удари от него, но каквото, такова. Мисля, че заслужавам шанс за титлата. 

Аз съм в серия от 8 поредни победи и приключих някои от срещите си. Както знаете, Антъни Смит беше предлаган преди, но той не се интересуваше.   

Сега с нетърпение очаквам шанс за титлата. Вярвам, че го заслужавам. "

Анкалаев ли е следващ за титлата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес