Зареждане

Антъни Смит победи Джими Крут след брутален ритник

Антъни Смит победи Джими Крут след брутален ритник
Публикувано на: Април 25, 2021 в 05:29 ч
Антъни Смит и Джими Крут откриха главната карта на UFC 261, което се провежда във Флорида. Битката им беше в полутежка категория и свърши след първия рунд. В началото видяхме как Смит започна търпеливо и пое няколко тежки ритника от страна на Крут.

Антъни реши да се развихри и започна да вкарва своя джаб в главата на Джими. Няколко пъти Смит нарани Крут със своите удари, но Джими остана на крака. Дясното око на Крут започна да се подува от ударите на Смит.

Към края на рунда Смит вкара тежък ритник, който попадна зад коляното на Крут и извади от строя неговия крак. Крут падна на земята, а неговия крак беше контузен и той не можеше да си стои на него. Джими постъпи много умно и отбеляза няколко събарания.

След края на рунда крака на Крут не спираше да отказва и той няколко пъти падна. Джими изяви желание да продължи на един крак, но доктора прецени, че не трябва да продължава и спря битката след края на първия рунд. Така Смит победи с технически нокаут.

С тази победа Смит навлезе в серия от 2 поредни победи с приключване. Крут от своя страна загуби серия от 2 поредни победи.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес