Зареждане

Антъни Смит не искал да разгласява историята с натрапника

Антъни Смит не искал да разгласява историята с натрапника
Публикувано на: Април 27, 2020 в 08:21 ч
Антъни Смит не е доволен от това, което се случи по медиите, след като разгласи историята, която го ужасила преди няколко седмици. Смит сподели, че в къщата му влязъл натрапник и двамата се били, докато дойде полицията. Антъни вкарал най-добрите си удари на този натрапник, който продължил да се бие с него. В крайна сметка полицията дошли и арестували натрапника, който явно има проблеми с психиката.

Вижте още - Антъни Смит се би с натрапник в дома си​​​

Джон Джоунс реши да се включи в темата и каза, че щял да пребие крадеца и нямало да го остави да излезе на крака от неговия дом. Това не се хареса на Смит, който се вбеси и засипа Джоунс с критики, а шампиона го призова да си купи оръжие, защото явно не може да се справи с 1 обикновен крадец. Сега Смит е ядосан и на медиите, защото позволяват на Джоунс винаги да се включва и да получава внимание. Ето какво сподели Антъни:

Вижте още - Смит: Джоунс е лайнар и отрепка, но се прави на готин​​​

Te взеха тази история, която аз не исках да разказвам. Използваха тази трагедия и я превърнаха в Джон Джоунс срещу Антъни Смит. Това е нещото, което Джоунс искаше. Точно това е причината, поради която той коментира историята. Това беше възможност Джон да влезе в медиите и виждаме, че винаги го прави. Всеки път, в който Адесаня има битка, кой се обажда ? Джон Джоунс. Не мога да повярвам, че медиите са ок с това, че той винаги се включва.

Вижте още - Джон Джоунс към Смит: Купи си оръжие​​​





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес