Зареждане

Антъни Смит: Джон Джоунс беше на химия в битката ни

Антъни Смит: Джон Джоунс беше на химия в битката ни
Публикувано на: Юни 15, 2021 в 00:00 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Антъни Смит реши да нападне Джон Джоунс. 32-годишният американец разкри, че Джоунс се провалил на всички тестове за допинг преди битката им.

Двамата се биха за титлата през март 2019 година в Лас Вегас. В срещата им Джоунс доминираше, но направи грешка и можеше да се раздели с титлата си. "Bones" вкара непозволен удар на Смит и се раздели с 2 точки от своя актив.

Антъни можеше да стане шампион, но за целта трябваше да откаже да продължи и щеше да спечели с дисквалификация, както направи Алджамейн Стърлинг. Смит обаче продължи да се бие и загуби с решение.

Смит записа 3 победи и 2 загуби след поражението от Джоунс. Наскоро в една от своите медийни изяви Смит разкри шокиращи факти за Джоунс преди битката им:

След битката ми с Тейшейра, Джоунс каза много негативи за мен и се подиграваше. Аз никога не съм нападал Джоунс. Не казах на никого, че Джоунс се провали на всеки допинг тест в седмицата преди битката ни. Той се провали на всеки един допинг тест. 

Не го казах пред медиите преди битката ни. Комисията ми се обаждаше всеки ден, за да ме уведоми, че той все още се проваля на тестовете. Никога не съм казвал нищо по въпроса. 

Не обърнах внимание на това. Фокусирах се върху себе си и винаги съм вярвал, че ако просто се съсредоточиш върху себе си, тогава ще бъдеш много по-успешен.

Възможно ли е всички да си затварят очите за Джон Джоунс ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес