Зареждане

Антъни Петис: Оливейра вероятно е изненадан, че стана шампион

Антъни Петис: Оливейра вероятно е изненадан, че стана шампион
Публикувано на: Август 5, 2022 в 14:00 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Антъни Петис (25-13) победи Чарлз Оливейра (33-8) през 2016 година. 

Тогава Петис едва ли подозираше, че бразилецът ще се съвземе и ще навърже серия от 11 победи. Чарлз успя да спечели титлата в лека категория и към момента го смятат за най-добрият в дивизията.

Петис успя да гилотинира Оливейра през 2016 година. Тогава срещата им беше в категория перо. Към днешна дата Чарлз е рекордьор по победи със събмишън в UFC и има 16 победи със събмишън.

Петис вече не е в UFC, а в PFL, където печели само 1 от 4-те си битки. Чарлз от своя страна не спира да впечатлява. В скорошно интервю Петис реши да коментира Оливейра и сподели:

"Оливейра е добър. Неговите умения по жиу-джицу са едни от най-добрите, които някога съм виждал в UFC. Виждайки какво прави в момента, е просто невероятно. Той намери своя ритъм. 

Сигурно дори е изненадан, че е попаднал в такова положение. В ММА нещата са различни. Това не е бокс. Ако загубите една битка, се връщате назад. В ММА е необходимо време, за да станете универсален боец. 

След това трябва да придобиете увереност. Само тогава можете да стигнете възможно най-далеч. Да видя какво прави в момента е просто невероятно.,” каза Петис в интервю за Just Scrap Radio. 

Чарлз се завръща в клетката през октомври, за да се бие с Ислам Махачев на UFC 280 в Абу Даби.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес