Зареждане

Антъни Джонсън се завръща в полутежка категория

Антъни Джонсън се завръща в полутежка категория
Публикувано на: Февруари 13, 2020 в 00:00 ч
Али Абделазиз, който е мениджър на Антъни Джонсън сподели, че скоро ще станем свидетели на завръщането на "Rumble" в полутежка категория. Един от най-големите нокаутьори в историята на категорията ще опита да си проправи нов път към трона. Джонсън два пъти не успя да стане шампион, защото загуби от Даниел Кормие, който два пъти го победи с rear-naked choke.

Антъни е с рекорд 5-2 в последните си срещи в UFC и печели всички 5 битки с нокаут, като във всяка от тях печели бонус. Той беше бесен след втората си загуба от Кормие и обяви, че се оттегля от ММА през април 2017 година. "Rumble" не е в играта вече 3 години, но липсва на феновете и в социалните мрежи Абделазиз сподели, че неговия боец скоро се завръща. Ето какво още каза Али:


Наскоро проведохме хубав разговор с Антъни Джонсън. В момента той тежи 104.32 килограма. Скоро може да видите неговото завръщане в полутежка категория. Той има 2 оставащи битки от своя договор с UFC.

И докато чакаме да го видим в UFC, Джонсън ще се завърне на 21-ви февруари, за да мери сили с Ямамотояма, който е шампион и най-тежкия сумист в историята на сумото. Рюта е с тегло над 270 килограма и ще се състезава срещу Антъни по правилата на сумото на благотворително събитие.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес