Зареждане

Антъни Джонсън получи нов съперник за Bellator 258

Антъни Джонсън получи нов съперник за Bellator 258
Публикувано на: Май 2, 2021 в 00:00 ч
Антъни Джонсън разбра името на своя нов съперник за дебютната битка в Bellator. "Rumble" трябваше да се бие с Йоел Ромеро, но той има проблем с окото и отпадна от боя. Така Хосе Аугусто ще посрещне Джонсън в конкуренцията на UFC.

Двамата ще се бият на Bellator 258, което ще се проведе на 7-ми май в Кънектикът. Битката им ще е част от турнира на организацията в полутежка категория. Този, който излезе победител ще се бие за титлата с Вадим Немков през юли и ще се приближи до наградата от 1 милион долара.

Джонсън е с рекорд 22-6 в ММА и не се е бил от 4 години. За последно той загуби от Даниел Кормие в бой за титлата в UFC през 2017 година. Антъни печели 12 от последните си 14 битки, в които само Кормие го победи. Джонсън има 16 победи с нокаут и всичките му загуби са с приключване.

Аугусто от своя страна е с рекорд 7-2 в ММА и се намира в серия от 5 поредни победи. Той няма загуба от 7 години и дебютира с победа в Bellator в началото на годината. Хосе събмитна Уилсън в първия рунд и приключва 7-те си съперници.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес