Зареждане

Антъни Джонсън иска пръстени за шампионите в Bellator

Антъни Джонсън иска пръстени за шампионите в Bellator
Публикувано на: Август 2, 2021 в 01:00 ч
Антъни Джонсън ще даде всичко от себе си, за да спечели турнира в полутежка категория на Bellator. 37-годишния американец ще се бие през октомври с шампиона Вадим Немков. Двамата ще се срещнат в полуфинална битка от турнира на организацията.

Джонсън се завърна ударно в ММА и нокаутира Хосе Аугусто през април. "Rumble" трябваше да се бие с Йоел Ромеро, но той отпадна заради контузия. Така Антъни се завърна с нов нокаут и вече има 17 победи с нокаут в статистиката си.

Той е с рекорд 23-6 в ММА и печели 13 от последните си 15 битки в ММА. Само легендата Даниел Кормие успя да го победи в тези срещи. В интервю за "The Schmo" Джонсън коментира битката си и каза следното:

Чувствам се страхотно и във всяка битка вярвам, че имам добър шанс за победа. Немков е истината и успя да нокаутира Бейдър и да стане шампион. Това не е лесно за постигане. Вадим дава да го удариш и не спира да пресира. Нямам търпение да се изправя срещу него. 

Той тренира с Фьодор и нямам търпение да видя какво ще предложи. Знам, че ще даде най-доброто. Мисля, че този турнир е един от най-добрите, като изключим старата школа. Няма друг турнир, в който да има бойци от такова ниво. 

Мисля, че е време да започнат да уважават Bellator. Мисля, че имаме най-добрите бойци и ми е писано да съм тук. Гадно ми е за феновете, че пропадна боя с Йоел Ромеро. Надявам се, че той е възстановен и ще се завърне, за да дадем на феновете това, което искат. 

Не успях да стана шампион в UFC. Загубих от най-добрите и нямам нищо против да губя от тях. В това няма нищо срамно. Ще си скъсам задника, за да спечеля титлата. Искам от Bellator да дават на своите шампиони пръстени. 

Във всеки спорт дават пръстени на шампионите си. Дайте ни нещо, което може да носим. Кой иска да носи този голям пояс ? Искам пръстен, за да покажа на хората моето постижение. Гледайте ни през октомври. Няма да останете разочаровани.

Трябва ли да има пръстени за шампионите ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес