Зареждане

Анкета: Кой ще бъде шампиона на SFC 7 - Камен Георгиев или Калоян Колев?

Анкета: Кой ще бъде шампиона на SFC 7 - Камен Георгиев или Калоян Колев?
Публикувано на: Февруари 9, 2019 в 12:15 ч
Бойната галавечер SFC 7: Avatars ще се проведе след броени часове в столичната зала Универсиада. Стартът на битките по правилник ММА и К1 е от 19:30, а билетите могат да се закупят и на място. Цената им е 25 лв.

Вчера в мол Парадайз се проведе официалният кантар, а няколко дни по-рано и пресконференцията, която бе излъчвана на живо в Facebook страницата на MMA.BG. На всички тези събития се видя, че бойците са в топ форма и готови за атрактивни битки.

Една от най-следените с интерес срещи, не само от феновете, а и от самите участници в състезанието, е битката между Камен Георгиев и Калоян Колев, която всички наричат срещата между опитът и младостта.

Кой е вашият фаворит и фаворитът според феновете? Може да видите резултатите, а също и да гласувате, в анкетата на MMA.BG:
 

 
Камен Георгиев е един от ветераните в българския ММА и има шампионски титли в редица спортове като бойно самбо, граплинг, комбат рестлинг, джудо, ММА и други. Повече за него и интересните му истории може да видите в рубриката ни "Лице в лице с шампиона: Камен Георгиев".

Калоян Колев макар и да няма толкова опит на ринга, колкото опонента си, също има големи постижения в бойните спортове. Професионалният ММА състезател има стабилно минало в борбата - фундаментален спорт, който започва да тренира още от малък.

Вижте също: Калоян Колев - подготвен и уверен преди битката си в SFC 7 тази събота
 
Освен тази среща, феновете които присъстват в залата, ще се насладят на атрактивни битки по правилниците на ММА и К-1, както и бойно шоу с рицари, финал от турнира "Спорт срещу порока", както и демонстративен двубой с благотворителна кауза между репортера от "Господари на ефира", Владислав Василев и ММА боеца Тони Маркулев.
 

 
Ето списък с всички битки в SFC 7: Avatars

К1 84 kg шампионски двубой:
Александър Петров (BUL) VS Mike Sprangh (NLD)

MMA 93 kg шампионски двубой:
Камен Георгиев (BUL) VS Калоян Колев (BUL)

MMA 120 kg
Daniyar Zarylbek  VS Александър Цонев (BUL)

K1 55 kg
Суад Салимова (AZE) VS Albena Sitnilska Tkd (BUL)

MMA 84 kg
Вайс Сайфи (BUL) VS Георги Георгиев (BUL)

MMA 70 kg
Александър Евстатиев (BUL) VS Михаил Николов (BUL)

Рицари
Yusuf Sahin (TUR) VS Петър Владов (BUL)

Демонстративен двубой за благотворителна кауза:
Владислав Василев VS Тони Маркулев

Semi-pro MMA
финал турнир "Спорт срещу порока"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес