Зареждане

Анкалаев: Перейра и Хил имат слаби брадички! Ще ги нокаутирам!

Анкалаев: Перейра и Хил имат слаби брадички! Ще ги нокаутирам!
Публикувано на: Февруари 4, 2024 в 15:00 ч
Магомед Анкалаев разбра, че в името на титлата в UFC ще трябва да стане враг на всички.

Вече измина 1 месец от 2024 година, но въпреки това няма яснота около титлата в полутежка категория. Алекс Перейра спечели златото и обяви, че иска да го брани срещу Джамал Хил, който е контузен. Анкалаев нокаутира Джони Уокър миналия уикенд и не спира да призовава за златото.

За съжаление UFC продължават да го игнорират, въпреки че е в дълга победна серия. Преди битката с Уокър Магомед обеща да нокаутира опонента си. И сега руснакът реши да повтори същия трик. Той даде ново обещание към този, който ще е следващ за него в UFC.

„Хора, запомнете, че удържах на думата си преди двубоя с Джони. И следващата ми битка ще завърши с нокаут преди втория рунд. Особено ако е Джамал Хил или Алекс Перейра. Тези момчета имат слаби брадички.", сподели Анкалаев.

Явно Анкалаев най-накрая разбра, че трябва да ползва траш толк, за да получава големи битки. Той разчиташе на скромно поведение и зрелище в клетката, но явно това не е достатъчно. Сега Магомед тръгва по стъпките на Конър Макгрегър и често ще слушаме гръмки слова от негова страна.

Много хора виждат в него бъдещ шампион в категорията. Ще успее ли Анкалаев да спечели титлата ?
Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес