Зареждане

Андрей Арловски: Целта ми е да съм шампион

Андрей Арловски: Целта ми е да съм шампион
Публикувано на: Април 29, 2022 в 02:00 ч
Бившият шампион на UFC в тежка категория Андрей Арловски мечтае отново да вдигне златото. "Питбила" вече е на 43 години, но въпреки това продължава да се бие и да побеждава.

Този уикенд Арловски влиза в клетката с Джейк Колиър в подглавната битка на UFC on ESPN 35, което ще се проведе в Лас Вегас. Андрей залага серия от 3 поредни победи и се надява, че ще спечели. Той печели 5 от последните си 6 битки в UFC.

В денят за медии преди галавечерта Арловски коментира битката си и каза:

"Да, гледам битки на моите съперници. Треньорите ми ги изучават и създават план за битката. Никога не си избирам съперниците. Не отказвам битка с никого. Всичко зависи от времето и от съветите на моите треньори. Ако няма време за подготовка, тогава искаме повече време. 

За мен е страхотно да съм зает в клетката. Имам дисциплина и следвам плана. Все още имам около 3-4 години в ММА. Искам да се бия и да правя точните неща. За мен няма нищо лично със съперниците ми. Всичко е просто бизнес. Дълбоко в себе си знам, че не съм приключил. Имах загуби и говореха, че трябва да спра. 

Аз съм си направил прегледи при лекари и продължавам да се бия. Ако ми бяха казали, че тялото ми не позволява да се бия, тогава нямаше как да се самоубивам. Ще спра тогава, когато тялото вече не ми позволява. 

Все още имам огън в очите. Моята цел е отново да стана шампион. За мен е важно да побеждавам, а не да чупя рекорди."

Ще успее ли Арловски да стигне до нова титла ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес