Зареждане

Андрей Арловски: Стипе Миочич не е най-велик в историята

Андрей Арловски: Стипе Миочич не е най-велик в историята
Публикувано на: Ноември 16, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Андрей Арловски не смята, че Стипе Миочич е най-велик в историята на тежка категория. 41-годишния боец от Беларус премери сили с Миочич през 2016 година и загуби с нокаут за 54 секунди. Андрей твърди, че бил на крачка от победата, но годините си казали думата и той загубил.

След загубата от Миочич, Арловски навърза серия от 5 поредни загуби и мина през много възходи и падения. Към днешна дата той е в серия от 2 поредни победи и печели 3 от последните си 4 битки. В началото на месеца Андрей победи Босер с решение. Ето какво е мнението на Андрей за Миочич:

Не съм съгласен с тези, които твърдят, че Стипе Миочич е най-велик в историята. Наистина не мисля така. Двамата се бихме през 2016 година и тогава бях на крачка от победата. 

Спомням си как жена ми пристигна и аз си поръчах паста в стаята, паста с нещо. Просто седя и дъвча като тоалетна хартия - без вкус, без усещания. Помислих си - какво правя тук, по дяволите? 

С възрастта се появи различно отношение. Вие просто разбирате, че така трябва да бъде, така работят нещата и ние трябва да се придържаме към тази формула. 

Миочич ли е най-велик при тежките ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес