Зареждане

Андрей Арловски се справи с Колиър в Лас Вегас

Андрей Арловски се справи с Колиър в Лас Вегас
Публикувано на: Май 1, 2022 в 06:03 ч
Легендата в тежка категория на UFC Андрей Арловски успя да победи за пореден път в клетката на UFC. Бившият шампион при тежките се изправи срещу Джейк Колиър в подглавната битка на UFC on ESPN 35, което се проведе в Лас Вегас.

Битката им продължи всичките 15 минути и стигна до решение, което беше раздвоено в полза на "Питбула" - (27–30, 29–28, 29–28).

В началото Арловски вкара коляно, а Колиър го залепи за мрежата. Джейк опита да го събори и му вкара коляно. Джаб и лоу кик от Колиър, след като Арловски успява да се измъкне. Джейк отново търси клинч, където вкарва удари с коляно. Андрей пак се измъква и понася удари от Колиър.

Здраво кроше от Арловски, на което Колиър отговаря с ляво кроше. Размяна на попадения от двете страни и двамата си удрят главите. Лакът от Колиър успява да отвори аркада на Арловски. Нов клинч от страна на Джейк, който отнася коляно и отговаря със свое коляно и лоу кик.

Андрей загуби този рунд, но във втория се подобри. Размяна на джабове и комбинация от Арловски. Леви попадения от Колиър, който търси клинча. Арловски с нова комбинация, след което лоу кик и нова комбинация. Комбинация и от Колиър, който отнася десен. Джаб от Андрей, а Колиър за пореден път влиза в клинч. Размяна на комбинации и Арловски пресира. Равностоен рунд с малко в полза на бившия шампион.

В последния рунд Колиър опита хай кик. Размяна на джабове и нов сблъсък на главите. Десен от Арловски и нов клинч. Андрей опитва хай кик и отнася комбинация. Сега Джейк опитва хай кик и отнася комбинация. Ляв от Арловски и лоу кик. Размяна на удари и събаряне в края на битката от Колиър. Това беше още един равностоен рунд и на съдиите няма да им е лесно.

В крайна сметка те дават победата на Арловски с разделно решение - (27–30, 29–28, 29–28). С тази победа Андрей навлезе в серия от 4 поредни победи и губи само 1 от последните си 7 битки в UFC. Джейк от своя страна пак се връща към загубите.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес