Зареждане

Andre Pederneiras вярва, че Jose Aldo трябва да получи реванш с Conor McGregor

Andre Pederneiras вярва, че Jose Aldo трябва да получи реванш с Conor McGregor
Публикувано на: Август 12, 2018 в 10:26 ч
Jose Aldo се завърна на победния път срещу Jeremy Stephens миналия месец. Andre Pederneiras, който е негов треньор вярва, че е дошло времето за реванш между Aldo и Conor McGregor.

Conor McGregor и Jose Aldo вече имат една битка помежду си, отпреди няколко години, но тя продължи само 13 секунди. Pederneiras  обаче ще настоява за реванш, защото смята, че Aldo ще се справи по-добре:

Ще се опитаме да си изкарваме реванш, защото според нас беше несправедливо да няма реванш и хората също са на това мнение. Conor  не е виновен, защото той дори и да откаже реванш, то UFC могат да го накарат да се бие, а те не го правят. Нямам нищо против McGregor, но хората очакваха друг развой да битката между тях двамата.

Въпреки че McGregor нокаутира Aldo за 13 секунди, Pederneiras  продължава да уважава ирландецът след всичко, което се случи и вярва, че Conor не е лош човек и говори много, защото така привлича гледания и следователно пари:

Мисля, че зад този артистичен образ, Conor е добър човек, който не мисли нещата, които понякога говори. Той говори тези неща, защото трябва да привлича гледани и да изкарва пари. И когато всички свърши, McGregor те уважава и се държи добре с теб когато те види.

Мисля, че сцената с автобуса също беше част от тази реклама, защото той знаеше, че в даден момент ще се бие с Khabib. И след като вече го е знаел, тогава защо да не създаде хаос, които ще послужи за реклама, както и се получи.

Припомнете си тези прословути 13 секунди и преценете дали Aldo заслужава реванш:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес