Зареждане

Андерсон Силва: Покажете уважение към Крис Уайдман

Андерсон Силва: Покажете уважение към Крис Уайдман
Публикувано на: Април 26, 2021 в 00:00 ч
Легендарният Андерсон Силва подкрепи своя бивш съперник Крис Уайдман, който си счупи брутално крака миналия уикенд във Флорида. Уайдман се би срещу Юрая Хол и още с първия вкаран ритник получи тежката контузия. Бившия шампион стъпи на своя крак, което беше още по-брутална гледка. Уайдман загуби с технически нокаут за 17 секунди и беше изнесен на носилка.

Преди 8 години Уайдман беше от другата страна на подобна контузия. Тогава той се би с Андерсон Силва, който му вкара ритник и счупи своя крак по същия начин. Доста интересно съвпадение, а мнозина биха казали, че това е кармата. Цели 2 години бяха нужни на Силва, за да се възстанови след тази тежка контузия.

Дейна Уайт разкри, че Уайдман ще се подложи на операция и към момента се чувствал добре. Крис вече е на 36 години и мнозина започнаха да говорят, че трябва да се оттегли от спорта. В последните 6 години той допусна 6 брутални загуби и спечели само 2 битки. Ето какво написа Силва в своя акаунт след това счупване на Уайдман, което със сигурност му е навяло спомени:

Крис Уайдман, моите най-дълбоки и искрени съчувствия към теб. Имай вяра, желая ти бързо възстановяване. В този момент пожелавам на теб и твоето семейство светлина, любов и знания. 

Искам да призова феновете на спорта да покажат уважение в този момент към този невероятен воин. Да му пожелаем скорошно оздравяване на 100 %. Нека Бог да благослови вас и вашите семейства.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес