Зареждане

Anderson Silva: Israel Adesanya е супер талант, но не е мое копие

Anderson Silva: Israel Adesanya е супер талант, но не е мое копие
Публикувано на: Декември 19, 2018 в 16:58 ч
Легендарния шампион в средна категория на UFC, Anderson Silva ще се бие срещу младия талант Israel Adesanya, който все още няма загуба в клетката. Двамата ще се сблъскат в подглавната битка на UFC 234, което ще се проведе през февруари в Австралия. Silva (34-8 MMA, 17-4 UFC) няма търпение за битката, която според него ще промени всичко, но не е съгласен да сравняват Adesanya с него:



Israel е страхотен боец. Мисля, че той е супер талантлив, млад и има брилянтно бъдеще в спорта. Мисля, че той е версия на самият себе си и ще продължи да се развива. Не вярвам в това, че той е моя версия. Според мен тази битка е много интересна, защото вярвам, че за първи път ще се бият бойци, които имат еднакъв стил на игра. 

Това е добър тест за моите способности в ММА. Опитвам да продължа с моето наследство, защото няма значение възрастта, а това, което е от значение е ума. Всички ми казват, че трябва да спра, защото няма какво да доказвам, но аз им казвам, че когато обичаш нещо и мечтаеш за него, то трябва да го правиш. 

Dana ми каза, че ще се бия за титлата и аз му казах, че съм съгласен, защото ще победя в тази битка. Вярвам, че всички ще видите старият Anderson, но по-опитен от преди. Не мисля, че има какво да доказвам, защото вече съм минавал през всякакви неща в спорта. 

Победа или загуба, няма значение, защото имам доста опит в боевете. Правя това заради феновете. Радвам се, че се завърнах и ще се бия. Благодаря на Бог, че ми даде тази възможност и аз ще направя нещо специално. Вярвам, че това е страхотна битка, която ще промени всичко.



Ще успее ли Anderson Silva да победи Israel Adesanya и да получи може би последен шанс за титлата ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес