Зареждане

Anderson Silva иска да се бие на UFC 237

Anderson Silva иска да се бие на UFC 237
Публикувано на: Февруари 9, 2019 в 00:35 ч
Anderson Silva има тежка задача пред себе си и след броени часове ще се бие срещу Israel Adesanya на UFC 234. "The Spider" има още няколко срещи от своя договор с UFC и също като Jose Aldo иска следващата му битка да бъде на UFC 237, което ще се проведе в Куритиба, Бразилия:



Сега съм фокусиран върху тази битка. Надявам се, че ще спечеля тази битка, но дори и да не стане ще се завърна на UFC 237 в Куритиба. Там е моят дом, държава и искам опонент за това събитие. Всички от моето семейство искат да се откажат и питат защо не го правя. Казвам им, че това е мой живот и трябва да направя нещо за себе си, защото когато приключа няма да се връщам повече. 

Те ме подкрепят и ми казаха да дам всичко от себе си и да остана здрав. В клетката е война и това не е шега. Понякога се случват големи инциденти и както знаеше си счупих крака. Понякога имаш големи аркади и трябва да се върнеш и да погледнеш семейството си. 

Те питат защо го правя, но за мен това е страст. Моето семейство уважават работата ми и аз уважавам мечтите си. Точно заради това продължавам.





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес