Зареждане

Anderson Silva говори за битката с легендата Conor McGregor

Anderson Silva говори за битката с легендата Conor McGregor
Публикувано на: Октомври 4, 2018 в 20:39 ч
Anderson Silva не спира да говори за Conor McGregor, откакто ирландеца сподели, че иска да се бие с него. Silva ще може да се завърне в клетката в началото на новата година и сподели, че ще тренира и ще чака битка с McGregor, като се надява това да не са просто приказки. Ето какво сподели в интервю легендарния бразилец.

Anderson, какво си помисли, когато разбра, че Conor има желание да се бие с теб ?

За мен това е сбъдната мечта и мисля, че ще бъде страхотна битка.

Беше ли изненадан от това, че той спомена името ти ?

Не, защото мисля, че той е легенда и аз също съм легенда. Нека го направим заради феновете и се надявам McGregor да не е като GSP, който само говореше, че иска да се бием, но не направи нищо и само бягаше.

Conor каза, че ти имаш нужда от парите, които би могъл да изкараш от битка с него, вярно ли е ?

Знаете ли, това е доста интересно. Всеки има нужда от пари и особено McGregor, който купува замъци и частни самолети, а след това прави лудории и има нужда от адвокати. И аз съм бил така.

В каква категория мислиш, че трябва да се биете ?

Мисля, че трябва да се бием в категория до 80кг, защото аз не мога да сваля по-надолу и за мен ще е перфектно.

Говори ли вече с UFC, за такава битка с McGregor ?

Не, не съм говорил все още с тях, но трябва да се чуя с шефът Dana White и може би ще се случи. Хайде, чичо Dana нека го направим. Битката е интересна, защото и двамата сме страйкъри и нека го направим заради феновете. 

Какво мислиш за битката между Khabib и Conor ?

Лично за мен това е скучна битка, защото всички знаем, че Khabib ще опита да го свали на земята. Мисля, че и двамата имат своя шанс, но ще бъде скука. Аз срещу McGregor е истинската супер битка. Не бягай приятелче, защото съм готов за теб. Двамата най-добри стайкъри в играта - изумителна битка.

Ще присъстваш ли са събитието UFC 229 ?

Не, няма да съм там, защото тренирам много и съм зает. Ще тренирам и ще се готвя за McGregor. Да се надяваме, че той няма да счупи автобуса, ако приеме битка с мен и да не откача. Трябава да остане професионалист.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес