Зареждане

Андерсън: Аманда Нунеш е добър чук, но не е добър пирон

Андерсън: Аманда Нунеш е добър чук, но не е добър пирон
Публикувано на: Март 5, 2021 в 00:00 ч
Меган Андерсън няма търпение да влезе в клетката с Аманда Нунеш. Двете ще се бият този уикенд в подглавната битка на UFC 259, което ще се проведе в Лас Вегас. Битката им ще бъде за титлата в категория перо на UFC.

Меган е бивша шампионка на Invicta и това е голям шанс за нея. Тя може да шокира света с победа над Нунеш и няма какво да губи в битката. Андерсън е в серия от 2 поредни победи с приключване.

Тя вярва, че Нунеш е добра при атаките, но в защита не е чак толкова добра. Меган загатна, че ще постави под напрежение шампионката и ще се опита да спре впечатляващата й серия.

Очаква ни страхотен сблъсък, в който зрелището е гаранция. Ето какво каза Андерсън преди битката:

Аманда е феноменален чук и трудно може да я спреш когато се развихри. Тя обаче не е имала време да работи като пирон и да работи, когато е под напрежение. Тя е добър чук, но не е добър пирон. Нунеш не прави някакви атрактивни неща, което я прави предвидима. 

Тя не се справя много добре тогава, когато не е агресор в битката. Трябва да вляза в клетката и да правя това, в което съм добра. Аз съм много добра в залагането на капани. Моя тайминг е различен от тези на останалите. Правя много финтове с ръцете и краката. 

Трябва да настроя всичко така, както си знам. Надявам се, че тя няма да ме подцени, защото това, на което съм способна е различно. 

Ще има ли нова шампионка в категорията ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес