Зареждане

Анатомията на UFC 242: Khabib срещу Poirier - Филмът

Анатомията на UFC 242: Khabib срещу Poirier - Филмът
Публикувано на: Септември 18, 2019 в 10:06 ч
Качил: DoloR
В началото на месеца станахме свидетели на голямото събитие UFC 242, което се проведе в Абу Даби. В главната битка Khabib Nurmagomedov остана непобеден и безспорен шампион в лека категория, след като победи със събмишън Dustin Poirier в 3-тия рунд и увечели статистиката си на 28-0 в ММА и 12-0 в UFC.

Khabib беше звездата на шоуто и хора от цял свят бяха приковали погледите си към неговата битка. Той се представи много добре в срещата, а след нея показа голямо уважение към своя опонент и двамата си размениха тениските. Тогава Khabib обеща, че ще продаде тениската на Poirier, а изкараните пари ще му изпрати, за да ги използва за своята благотворителна организация.

"The Eagle" продаде тениската за $100 000 и прати парите на своя опонент. Will Harris oт aнатомията на боеца прекара доста време с Khabib и неговия отбор и засне доста неща от неговата подготвка за битката. Вижте какво се случва зад кулисите преди и след събитието в Абу Даби в Анатомията на UFC 242: Khabib срещу Poirier - Филмът:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес