Зареждане

Анатолий Малихин: По-завършен боец съм от Франсис Нгану

Анатолий Малихин: По-завършен боец съм от Франсис Нгану
Публикувано на: Март 23, 2023 в 00:00 ч
Франсис Нгану не бърза да влиза в друга ММА лига, след като се раздели с UFC.

Бившият шампион в тежка категория планира да дебютира в бокса, а след това да се върне в ММА. Според самия Нгану остават два варианта - американската PFL и азиатската промоция ONE Championship.

Но за камерунеца май ще бъде по-добре да не отива в ONE, защото там доминира Анатолий Малихин. Руснакът направи само четири битки в промоцията, но успя да вземе титлата в полутежка категория и временния пояс в тежка категория.

Нищо чудно, като се има предвид, че Малихин моментално стана любимец на местните фенове. Анатолий е харизматичен и здрав боец, който приключва всички съперници. Собствениците на ONE високо ценят Анатолий, като редовно му дават бонуси за хубавите изпълнения.
 
Настоящият шампион в тежка категория на промоцията Арян Булар отново се оттегли от битката срещу Малихин. Вероятно скоро шефовете на ONE ще направят Анатолий безспорен шампион при тежките, след като Булар е неактивен от 2 години.

В скорошно интервю Анатолий реши да говори за Нгану и сподели, че е по-завършен боец от него.

 „Най-накрая Нгану разбра къде са най-добрите. Те са в нашата лига ONE Championship. Чакам го и той ще има тежка вечер, ако подпише с ONE. 

Аз ще бъда първият, който ще се срещне с него и ви обещавам, че тази битка ще се помни дълго. И както винаги, Нгану може да очаква най-доброто от мен. 

Във всяка посока съм по-добър от него.", сподели Малихин.

Анатолий е с рекорд 12-0 в ММА и печели 8 пъти с нокаут и 4 със събмишън. Всички негови победи в ONE са след нокаути.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес