Зареждане

Аманда Нунеш: Много неща не се стекоха добре в UFC 269

Аманда Нунеш: Много неща не се стекоха добре в UFC 269
Публикувано на: Юли 27, 2022 в 09:09 ч
Една от най-големите загуби в кариерата на Аманда Нунеш се случи след най-лошия ѝ тренировъчен лагер.

Бившата двойна шампионка на UFC наскоро разкри проблемите, които са съпътствали подготовката ѝ преди първия двубой с Джулиана Пена в UFC 269 през декември 2021-ва.

Нунеш (21-5), която загуби титлата си в категория петел тогава, сподели че е имала лоша контузия преди шестата си защита на титлата и дори е била посъветвана да се оттегли от двубоя.

"Много неща се объркаха по време на подготовката ми, но въпреки това продължих. Не исках да провалям двубоя. Казваха ми, че трябва да се оттегля от битката, за да изляза на 100% подготвена, но не исках да слушам за такъв вариант."

Нунеш е била непоклатима, че ще участва в двубоя на уговорената дата, след като преди това вече веднъж той бе отменен заради положителен COVID тест.

"Вече веднъж двубоят пропадна заради мен, защото имах COVID и не исках това да се случва отново. Напрежението, да не се бия още веднъж и UFC да вкарат временна титла, много ме обезпокои и затова не исках да отменям двубоя. Но много неща се объркаха. Имах трудности в тренировките. Понякога правим грешки и си плащам за това. Така стоят нещата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес