Зареждане

Amanda Nunes не се интересува дали UFC ще я промотират

Amanda Nunes не се интересува дали UFC ще я промотират
Публикувано на: Септември 8, 2017 в 09:30 ч
 
Шампионката на UFC в категория петел и едно от главните лица в предстоящото събитието UFC 215, Amanda Nunes, звучи малко разкъсана относно липсата на реклама, която получава от UFC. По време на подгряването на голямата битка с Ronda Rousey, компанията вложи всичките си усилия в рекламирането на Rousey и едва споменаваше участието на Nunes в битката. След това на UFC 213, най-големият тласък, който Dana White и даде, беше хубаво побутване към изхода на арената, когато тя се оттегли от събитието в последната минута със синузит.
 
В скорошно интервю за Yahoo! Sports, Amanda иглежда е намерила мир и спокойствие в липсата на промотиране.
 
"Честно казано не ми пука в този момент. Ако искат да ме промотират, направете го, няма проблем. Това ще бъде добре и за двете страни и аз ще изкарам повече мари за себе си, разбира се. Но ако не  искат да ме промотират, пак няма проблем. Имам достатъчно пари. Аз направих повече пари, отколкото си мислих. Нямаше да ми харесва, ако трябваше да си взимам бодигард, за да бъде с мен навсякъде, където отивам. Не, не искам това. Искам да се разхождам като обикновен човек. Не искам моето семейство да трябва да минава през това.", заяви Nunes.
 
 
"Знам, че не съм красивото момиче с русата коса и сините очи. Аз не съм лицето, което UFC иска да рекламира, но нямам проблем с това. Ще живея живота си и ще бъда щастлива. Ако UFC реши да ме промотира, това би било страхотно, но аз им вярвам. Те знаят какво правят. Ако мислят, че трябва да промотират някой друг, добре. Просто ми давайте битки и ме оставете да си вържа работата и да бъда щастлива. Каквото и да решат UFC, е добре за мен. Аз съм просто боец и точно това искам да правя повече от всичко друго: Оставете ме да се бия.", завърши Nunes.
 
Дори и след всичките критики отправени към Nunes след оттеглянето и от UFC 213, това не попречи на организацията бързо да направи нова битка за UFC 215. Така че, макар в момента условията за Nunes да не са най-добрите, най-малкото я оставят да се бие. Сега тя просто трябва да докаже, че ще стигне до клетката, когато времето настъпи.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес