Зареждане

Аманда Лемос гилотинира Мишел Уотърсън

Аманда Лемос гилотинира Мишел Уотърсън
Публикувано на: Юли 16, 2022 в 23:28 ч
Бразилката Аманда Лемос се върна към победите. 35-годишната състезателка сподели клетката с Мишел Уотърсън в подглавната битка на UFC on ABC 3, което се провежда в Ню Йорк. Срещата между двете жени беше в категория сламка.

В началото на срещата двете размениха лоу кикове. Нямаше много екшън в този рунд. Двете размениха няколко попадения и продължиха с ритниците. Мишел успя да пренесе битката на земята и вероятно спечели рунда.

Във втория рунд Лемос вкара десен и ритник в тялото. Мишел тръгна да търси събаряне, но нещата не свършиха добре за нея. Лемос заключи Уотърсън с гилотина и я накара да се предаде.

Реферът не видя предаването, но въпреки това Лемос пусна захвата. В крайна сметка Уотърсън си призна, че се е предала, както се видя на повторението. Така Лемос спечели с гилотина във втората минута на втория рунд.

С тази победа Аманда се връща към успехите, след като през април Джесика Андраде я победи. Лемос печели 6 от последните си 7 битки за UFC. Мишел от своя страна навлезе в серия от 2 загуби и печели само 1 от последните си 5 битки в UFC.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес