Зареждане

Алистър Овърийм: Умрях в битката с Франсис Нгану

Алистър Овърийм: Умрях в битката с Франсис Нгану
Публикувано на: Май 16, 2020 в 08:48 ч
Няма съмнение в това, че Алистър Овърийм е една от най-големите легенди в тежка категория на бойните спортове. Той е бил шампион много пъти и често шокираше света с победите си в миналото. 39-годишния боец успя да запише рекорд 45-18-1 в ММА, но за съжаление не успя да се окичи със златото в UFC. В последните си 5 битки в организацията "The Reem" загуби 3 пъти с тежки нокаути от Нгану, Блейдс и Розенструик.

Сега той се завръща след броени часове, за да се бие срещу Уолт Харис. Овърийм определено е упорит боец и в последното си интервю реши да поговори за тежките загуби, в които беше брутално приспан. Ето какво сподели той:


Умрях няколко пъти, все едно имам 9 живота. Първо, когато ме нокаутират - винаги съм заспал, а след това се събуждам. Обикновено се събуждам в съблекалнята. Искам да кажа, че си на автопилот, когато излизаш от клетката. Това, че съм нокаутиран, не е лошо усещане, видях кадрите по-късно, някак си умрях в този бой с Франсис Нгану. Може би съм упорит, а за да бъдеш боец, всъщност трябва да си упорит. 

Тези големи загуби са проблем, след който трябва да разбереш какво ще направиш. Имам способността на 100% да се движа в определена посока и това е разликата. Моя брат е луд и винаги пушеше цигари в кариерата си. Той пушеше цигари даже преди битките си. Няма как да пушите цигари, това е наистина лошо. 

Научаваш се на диетични неща, проявяваш креативност, намираш нови начини да победиш опонентите. След битката с Блейдс стоях с 16 шева и се чудех какво ще правя. Смених моя екип, защото предишния не се справяше добре и така започна всичко.

Ще успее ли Овърийм да се справи с Харис ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес