Зареждане

Алистър Овърийм иска отмъщение срещу Розенструик

Алистър Овърийм иска отмъщение срещу Розенструик
Публикувано на: Септември 10, 2020 в 18:32 ч
Легендарният Алистър Овърийм иска да си отмъсти на Жаирзиньо Розенструик. 40-годишния боец успя да се справи с Аугусто Сакай и го победи с нокаут преди няколко дни. Така "The Reem" навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут и иска нов шанс срещу Розенструик. Двамата се биха в края на миналата година и Овърийм успя да доминира през цялото време.

За съжаление в последните секунди на 5-рундовата среща Жаирзиньо пласира тежък удар и прати в нокдаун Алистър. Този удар разкъса брутално устната на Овърийм, а рефера спря битката 4 секунди преди края. Това не се хареса на Овърийм, който щеше да спечели с решение.

"The Demolition Man" губи само 1 от последните си 4 битки и чувства, че не е загубил от Розенструик. Това е причината да иска реванш, за да си уредят сметките. Ето какво сподели Алистър пред Хелуани:

Да, определено Жаирзиньо Розенструик е моята главна цел. Все още имам сметки за уреждане с него. Той ми открадна нещо. Той успя да отмъкне победата. Аз му изнесох лекция. Всички го знаят, даже и той го знае. Някак си успя да грабне победата и имаме сметки за уреждане. 

Всъщност аз съм в серия от 5 поредни победи. Така го чувствам. На хартния не е така и ще трябва да направим реванш. Да, определено ще се съглася на реванш, ако предложат. Защо да нямам интерес за реванш ? Искам следващата ми битка да е срещу него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес