Зареждане

Ali AbdelAziz: В момента Khabib е в райският Дагестан и чакаме най-голямата битка за много пари

Ali AbdelAziz: В момента Khabib е в райският Дагестан и чакаме най-голямата битка за много пари
Публикувано на: Януари 2, 2019 в 00:02 ч
Шампиона в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov постигна най-голямата победа в кариерата си, която го изстреля на върха на славата. Той успя да победи Conor McGregor на UFC 229 и се радваше на завидно внимание от президенти, както и шейхове от Обединените арабски емирства. В момента той се намира в много изгодна ситуация, защото има само една оставаща битка от своя договор с UFC и може да си позволи да им извива ръцете. Khabib заедно с неговия баща и Ali AbdelAziz настояват за битка с Floyd Mayweather, но от UFC нямат интерес към нея.


Наскоро AbdelAziz реши да поговори за своя боец и сподели, че в момента той е в родния си Дагестан и си почива:



В момента Khabib е в райското място Дагестан и си почива. Той си прекарва добре и не се интересува от Атлетическата комисия. Всеки трябва да прави това, което трябва да направи. В края на краищата те ще ни глобят и накажат, а ние трябва да си правим нашите неща. Искаме най-голямата битка за много пари, защото той повече няма какво да доказва. 

Той е с рекорд 27-0 в ММА и 12-0 в UFC и никога не е бил удрян здраво, нито е бил свалян в нокдаун. Той трябва да е на върха на класацията за най-добър за всички времена, защото не позлва забранени вещества и никога не е губил. Никога не е губил, не е свалян с удар, не е получавал аркади.

Искаме най-голямата битка за много пари, без значение дали в ММА или в бокса. Искаме да се бием с бойци, които могат да продават платени гледания и това е всичко. Нямам идея кога ще се завърне в клетката.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес