Зареждане

Али Абделазиз: Махачев и Анкалаев ще станат шампиони тази година

Али Абделазиз: Махачев и Анкалаев ще станат шампиони тази година
Публикувано на: Юни 30, 2022 в 02:00 ч
Известният ММА мениджър Али Абделазиз сподели снимка с покойния баща на бившия шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов.

Легендарния треньор Абдулманап почина през 2020 година в болница в Москва. Той имаше COVID, както и проблеми със сърцето. През септември 2019 година Абдулманап беше обявен от Руската книга на рекордите за най-успешния треньор по бойно самбо в страната.

Първият му голям успех като треньор идва, когато брат му Нурмагомед Нурмагомедов печели на Световното първенство по самбо за националния отбор на Украйна през 1992 година. Абдулманап обучава общо 18 световни шампиони през треньорската си кариера.

Абделазиз сподели, че Абдулманап му лиспва, като същевременно изрази мнение, че руските бойци Ислам Махачев и Магомед Анкалаев ще станат шампиони на UFC тази година. 

„Тази седмица брат ми Хабиб Нурмагомедов ще бъде въведен в Залата на славата. Той идва от малкия град Махачкала, Дагестан. Човекът, който виждате на снимката, е бащата на Хабиб, треньорът Абдулманап. 

Той проправи пътя не само за Хабиб, но и за много млади бойци в Кавказ, за да могат в крайна сметка да мечтаят да станат шампиони. 

Най-вероятно Ислам Махачев и Магомед Анкалаев ще станат шампиони тази година. Те също са от малкия град Махачкала. Липсваш ни чичо, искам да си с нас тази седмица", написа Абделазиз в социалните мрежи.

Ще се сбъдне ли прогнозата на Абделазиз ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес