Зареждане

Ali Abdelaziz: Khabib и аз не се интересуваме от нещата, които говорят за Рамзан Кадиров

Ali Abdelaziz: Khabib и аз не се интересуваме от нещата, които говорят за Рамзан Кадиров
Публикувано на: Май 27, 2019 в 00:00 ч
По-рано този месец звездата на UFC в лека категория Khabib Nurmagomedov присъства на специална вечеря в Чечня. Той беше поканен там от президентът Рамзан Кадиров по случай свещения месец Рамадан, в който мюсюлманите постят. Кадиров и Khabib са близки приятели и често се виждат, което носи доста критика на шампиона в лека категория на UFC. Много от феновете критикуват Khabib заради лошата репутация, която се носи на Кадиров. Ali Abdelaziz, който е мениджър и близък приятел на шампиона споделя, че те не се интересуват от това, което се говори за лидера на Чечня и не ги интересуват неговите действия:


В Русия е важно да имаш уважение към по-възрастните. Не е важна само политиката. В края на краищата не знам какво прави Кадиров и дали харесва или не харесва гейове. Говори се, че той ги измъчва, но не може да се вярва на медиите. Вярвам на това, което видя. Това е политика и аз знам, че постоянно смесват политика и спорт в едно. Хората обичат да говорят за определени хора. 

В края на краищата аз и Khabib не се интересуваме от това, което говорят за Kaдиров. Важно е как ние се отнасяме един към друг. Ще те уважавам, ако ме уважаваш. Khabib е един от най-лоялните и добри хора, които някога ще срещнете. В края на краищата много хора говорят, че Рамзан прави това и онова, но ние не се интересуваме от това, което той прави, защото не е наша работа. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес