Зареждане

Alexander Volkanovski постъпи в болница заради инфекция на кръвта

Alexander Volkanovski постъпи в болница заради инфекция на кръвта
Публикувано на: Май 15, 2019 в 00:00 ч
Alexander Volkanovski успя да постигне една от най-големите победи в своята кариера. Той победи с решение Jose Aldo в Бразилия и стана безспорен претендент за титлата в категория перо. Volkanovski обаче е преследван от лош късмет и докато пътувал на път към вкъщи със самолет от Рио е трябвало да го свалят в Чили, за да го закарат в болница. Alex се оплаквал от възпалено стъпало, зачервяване на краката и болка, а в самолета неговото състояние се влошило и неговия екип взели решение да го закарат в болница, след като получил треска и уток на крака. Ето какво сподели в социалните мрежи Rhys Dal Cin, който е негов мениджър:



Alex е добре. Той беше подложен на лечение заради инфекция, която се разви бързо на път към дома. В момента сме в Чили и ще ви давам информация. Медицинските екипи са страхотни и той е в добри ръце и в добро настроение.











Alex се намира в серия от 17 поредни победи и спечели първите си 7 битки в UFC. За негово съжаление обаче той не получи шанс за титлата, защото Frankie Edgar го изпревари и ще се бие срещу Holloway през юли.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес