Зареждане

Alexander Shlemenko преговаря с UFC и набеляза Jacare Souza

Alexander Shlemenko преговаря с UFC и набеляза Jacare Souza
Публикувано на: Май 3, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория на Bellator, Alexander Shlemenko води преговори с UFC и скоро може да се присъедини към организацията. 34-годишния боец напусна Bellator миналата година, след като загуби с решение от Anatoly Tokov и навлезе в серия от 3 поредни загуби. Той подписа с RCC, където успя да събмитне Jonas Billstein през декември миналата година. Alexander ще се завърне в RCC след два дни в Челябински, където ще се бие с Viscardi Andrade. Shlemenko (57-12-1) даде интервю преди руските медии и сподели, че е много близо до UFC:Дълго време стоях в една организация, която се казва Bellator и там хората не се интересуваха от моята кариера. Махнах се преди няколко месеца и сега всичко ще бъде наред. Чувствам се чудесно. Знам, че мнозина чакат да отида в UFC, аз самият чакам да отида там. Но това зависи не само от мен. Мисля, че сега не е момента да отида в UFC. Tрябва да спечеля красиво няколко битки, а след това да опитам. Моята цел е да вляза в UFC и да взема там колана. 


Видяхме какво причиних на Gegard, който рядко има дори синина след битка, а аз бях най-трудната битка в живота му. След като се бихс него осъзнах, че мога да направя много повече. Мисля, че Mousasi е номер едно в тази категория в света. Всичко беше на моя страна: щетите, краят и желанието да завърша и да спечеля. Бях изненадан от решението на съдиите. Започнахме преговори с UFC.  


Искам да се бия с Jacare Souza, защото имаме битка в миналото, която той успя да спечели със събмишън в Бразилия. Може би ще направя дебют при тях през 2019 година. Сега имам съвсем различно ниво на борба и джиу-джицу. Сега имам всички шансове да се справя с Jacare и искам тази битка. 


Shlemenko е бивш шампион в средна категория на Bellator и има 3 защити на колана.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес