Зареждане

Alexander Gustafsson смята, че Jon Jones е несигурен и се съмнява в себе си преди битката

Alexander Gustafsson смята, че Jon Jones е несигурен и се съмнява в себе си преди битката
Публикувано на: Декември 13, 2018 в 00:02 ч
Alexander Gustafsson получи нов шанс за битка с един от най-добрите бойци, които някога сме виждали в клетката - Jon Jones. Двамата ще се бият в главната битка на събитието UFC 232, което ще се проведе на 29 декември в Лас Вегас. Днес Gustafsson реши да поговори за битката с "Bones" и твърди, че Jon е несигурен и се съмнява:



Чувствам се страхотно и съм готов. В събота тръгваме с Latifi към САЩ, защото все още имаме няколко тренировки тук. Тренировъчния камп премина страхотно и съм много щастлив. Нямам никакви контузии и всичко е страхотно. Двамата застанахме вече лице в лице и той ме избута. Мисля, че той е несигурен и се съмнява в себе си. 

Dana White говори, че ще се бия с Ilir Latifi, но това няма да се случи. Първата битка беше една от най-великите в историята на категорията и се радвам, че бях част от нея. Загубих тази битка, но това няма значение сега. Сега ни чака нова битка и аз съм тук, за да отправя послание и да победя този, който не е бил побеждаван. Ще взема златото и ще го занеса в Швеция.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес