Зареждане

Alexander Gustafsson: Не съм изпитвал по-голяма болка от тази, която ми причини Jon Jones

Alexander Gustafsson: Не съм изпитвал по-голяма болка от тази, която ми причини Jon Jones
Публикувано на: Май 27, 2019 в 00:00 ч
Alexander Gustafsson трябваше да чака с години, за да си спечели втора битка с Jon Jones. През 2013 година двамата си спретнаха една от най-великите битки в историята на полутежка категория, която продължи 25 минути и "Bones" я спечели с решение. Миналата година през декември двамата отново споделиха клетката и Jones отново излезе победител, но този път с нокаут в третия рунд. Още от началото на срещата Jones започна да обработва краката на своя опонент, който реши да се върне назад във времето и сподели, че не е изпитвал такава болка в живота си:


Наистина се представих много зле и не бях себе си. Влязох в клетката и следвах моя план за игра, но той с лекота успя да намери начин да неутрализира моя план и да ме победи категорично. Не се представих така, както трябваше да се представя. Не успявах да се движа добре с краката. Няма да си намирам оправдания. Той ми вкара това коляно и след него загубих своя ритъм. Не успявах да се движа така, както го правих преди. След това коляно изпитвах много болка и никога в живота си не бях изпитвал такава болка в битка. 

Разбира се, че в битка получаваш удари, но после се възстановяваш и се връщаш в битката. При мен обаче не се получи и аз опитах да се движа, да ритам и удрям, но нищо не ставаше. Не си търся оправдания. Jon е най-добрия в играта и аз вече не мисля за тази загуба. Продължавам напред. Той направи това, което трябваше и ме победи.


Този уикенд Alex ще се завърне и ще се изправи срещу Anthony Smith в главната битка на събитието в Швеция.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес