Зареждане

Alex Oliveira: Carlos Condit заспа и се събуди преди да се откаже

Alex Oliveira: Carlos Condit заспа и се събуди преди да се откаже
Публикувано на: Април 16, 2018 в 08:43 ч

Бразилецът Alex Oliveira се справи блестящо през изминалия уикенд, надвивайки в UFC on FOX 29 бившия шампион в полусредна категория Carlos Condit с гилотина във втория рунд.

Oliveira, който се включи по заместване към събитието вместо Matt Brown, успя да накара своя опонент да се откаже, въпреки че това отне повече време и усилия от очакваното.

"Cowboy" дори разкрива, че протиникът му по едно време заспал, но след като Oliveira сменил леко захвата, той се разбудил и започнал отново да се защитава.

"Да, приспах го и си смених захвата - тогава се събуди и трябваше да го довърша, та отново го стиснах. Тогава се и отказа."

Знаейки колко трудно се постигат събмишъните в ММА, Oliveira не спираше да стиска докато реферът не прекъсна срещата - дори когато опонентът му бил заспал.

"Да, ако бях спрял преди реферът да отсъди победата, трябваше отново да натискам."

Condit е един от най-жилавите бойци в спорта и Oliveira направи каквото беше необходимо, за да отбележи най-голямата победа в своята кариера.

Що се отнася до това, което му предстои, 30-годишният боец планира да се завърне обратно в действие сравнително бързо. Преди това обаче възнамерява да реши проблемите си в личен аспект.

"Една от лелите ми почина като пристигнах. Чичо ми е в болница. Дори не знам в какво състояние е, но трябваше да дойда да се бия."

"Ще си почина една седмица и започвам отново с тренировките за следващата среща."

С една загуба и 3 победи - срещу Condit, Ryan LaFlare и Tim Means, откакто се завърна обратно в категорията си през 2016-та, Oliveira изглежда е готов за опонент от топ 10.

Може би е време за един сблъсък с Jorge Masvidal? Това би било интересно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес