Зареждане

UFC ветеранът Алекс Оливейра със зрелищен нокаут в Сърбия

UFC ветеранът Алекс Оливейра със зрелищен нокаут в Сърбия
Публикувано на: Юни 3, 2023 в 07:51 ч
Алекс Оливейра донесе незабравим момент за феновете на боевете по-рано тази вечер на Titan FC 82 в SPENS 02 Arena в Нови Сад, Сърбия, когато бившият претендент за титлата в Ultimate Fighting Championship (UFC) спря сръбския ветеран Стефан Секулич със зрелищен нокаут с джудо в първия рунд.

Секулич е по-скоро специалист по събмишъните, така че бързо изоставаше в играта в стойка. Оливейра обаче не се страхуваше от граплинга. Малко повече от минута преди края на първия рунд Оливейра притисна Секулич покрай клетката и се бори за позиция. Тогава "Cowboy" направи красиво хвърляне от джудо и се приземи върху Секулич, докато той падаше на платното. Секулич моментално изпадна в безсъзнание, а Оливейра си тръгна с едно от най-бруталните спирания в легендарната си кариера.


35-годишният Оливейра вече е с баланс 3-1, откакто се раздели с UFC през 2022 г. Бразилският ветеран спечели последните си три двубоя чрез нокаут в първия рунд и явно има още сериозен запас от гориво. Ако Оливейра продължи да се справя с регионалните състезания, може би ще успее да си проправи път обратно към UFC.

Тази година видяхме няколко доста жестоки нокаута, но дали този е един от най-уникалните? Виждали ли сте го някога преди?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес