Зареждане

Алексей Олейник затънал в дългове преди UFC 249

Алексей Олейник затънал в дългове преди UFC 249
Публикувано на: Май 7, 2020 в 05:00 ч
Много хора останаха без работа заради пандемията на коронавирус, която нанесе сериозни удари по икономиката на много страни. В бойните спортове също не е розово и организациите се наложи да освободят някои от своите атлети. Други може и да остават в ММА организациите, но положението им е плачевно, защото не взимат заплати. Наскоро състезателката на UFC, Дуда Сантана се оплака, че гладува, а сега и друг боец на UFC се оплаква от финансовото си положение.

Алексей Олейник, който този уикенд ще се бие с Фабрисио Вердум на UFC 249 сподели, че е затънал в сериозни дългове преди галавечерта. 42-годишния ветеран планира да пътува до Флорида с кола, за да избегне контактите с хората. Ето какво още сподели той:


След два или три месеца щях да стана много нервен. Сега нямам пари. Вече взех назаем 15-17 хиляди долара. Ето защо, ако няма битки, би било проблематично. Ако загубите битката си, тогава имате достатъчно пари за 4-5 месеца живот, а ако спечелите, за 8-10 месеца. 

Живея на 40 км от Маями. Шофирането е много лесно, защото е директен маршрут. 400 - 500 км по директен маршрут, който никога няма много трафик. Много е лесно. Обичам да пътувам с кола, така че три до пет часа ще ми е приятно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес