Зареждане

Алексей Олейник: Макгрегър постигна всичко с ръце и ум

Алексей Олейник: Макгрегър постигна всичко с ръце и ум
Публикувано на: Януари 16, 2020 в 18:00 ч
Ветеранът на UFC в тежка категория Алексей Олейник е готов за битката си с Морис Грийн, която ще бъде част от главната карта на UFC 246 този уикенд във Вегас. Боата удушвач се намира в серия от 2 поредни загуби с нокаут и победата е единствената му цел. Олейник успява да събмитне 4 от последните си 8 съперници в UFC и е готов за всичко в битката с Грийн, който идва след загуба с нокаут от друг руснак.

Олейник даде интервю пред "The Schmo" и сподели, че не е готов да окачи ръкавиците. Най-важно за него е как се чувства и това ще определи развоя на неговата кариера. Алексей поговори и за Конър Макгрегър, който ще оглави събитиети и показа уважение към него, защото сам си е спечелил всичко:


Обикновено моите опоненти са по-едри и тежки от мен, но това не ме плаши, защото имам опит. Всеки мой опонент има слаби места и аз опитвам да ги намеря, за да победя. Този уикенд ще ви покажа какво мога да намеря в играта на Грийн. Битката може да бъде в стойка, но може да се стигне и до земя. 

Всичко зависи от това, което моя опонент ще направи. Сега се чувствам се млад и оттеглянето ми зависи от това как ще се чувствам. Има млади хора, които се чувстват възрастни и обратното. Най-важно е как се чувстваш и това е всичко, което ще кажа. Много искам да победя и трябва да победя. 

С всяка загуба умира по нещо в теб и не искаш нищо след нея. Не искаш да виждаш никого и не ти се говори. Не искам да се чувствам така. Уважавам Макгрегър, защото той сам се издигна. Преди време нямаше пари и спонсори, но сам си спечели всичко. 

Това е много хубаво и само уважение към него заради това, което постигна. Конър постигна всичко с ръце и ум. Ще ви покажа много добра и красива битка този уикенд. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес